Borstvoeding Ridderkerk
Borstvoeding Ridderkerk
Marieke van Beuzekom
Kerkweg 39
2985 AM Ridderkerk
Tel: 06-12330792
Bij geen gehoor bellen: 0180420454
KvK nr: 53501144
NVL: 58611
BTW: NL001643221B92

Voedingsbeha Carriwell

De voedingsbeha
Een goed steunende voedingsbeha is onmisbaar tijdens de borstvoedingsperiode. Als Lactatiekundige ben ik het merk Carriwell gaan verkopen. Het allergrootste voordeel van dit merk is, de rek in de cup. Immers als een borst vol is met melk is de cupmaat ook wat groter. Deze voedingsbeha heeft de mogelijk dat hij daarin meerekt, tot wel twee maten groter en toch mooie ondersteuning blijft geven. Daarnaast wordt de gelbeha en paddedbeha geleverd met een losse extender, een tussenstukje voor u beha. Zo past de beha altijd.

Padded beha
Dit is een goede voedingsbeha die ook gedragen kan worden onder een strakker T-shirt, want zo zijn de zoogcompressen/tepels niet zichtbaar. Een goede voedingsbeha groeit met de borst mee gedurende de dag. Het kan immers wel 1 of 2 cupmaten verschillen of de moeder net gevoed heeft of weer zal gaan voeden. De foampad is uitneembaar.

Gelbeha
Nieuw en revolutionair is deze borstvoedingsbeha met gelbeugel. Veel vrouwen dragen graag een beha met een beugel. Maar tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode verandert je lichaam. En wanneer een metalen beugel in je beha gaat schuiven of niet helemaal goed zit, kan dit lijden tot knellingen en verstoppingen van de melkkanaaltjes met alle gevolgen van dien. Daarom wordt een beugelvoedingsbeha afgeraden tijdens de borstvoedingsperiode. Deze beha is volgens de nieuwste technologieën ontwikkeld het is een voedingsbeha met beugel op basis van gel. Zelfs na het wassen wordt deze niet hard. De beugel is dus zacht en flexibel, biedt optimale ondersteuning en vormt zich naar je lichaam. Het ontwerp is zo gemaakt dat de cup tot wel twee maten kan groeien.  De beha wordt geleverd met een extender zodat de onderwijdte optimaal versteld kan worden. Het is mogelijk om de beha te komen passen, maak dan via de e-mail info@borstvoedingridderkerk.nl een afspraak.

Padded Gelbeha
Deze beha is speciaal ontworpen ter ondersteuning van de vollere borst. Deze naadloze voedingsbeha combineert de unieke ondersteuning door de gelbeugel (Gelwire) met uitneembare voorgevormde pads in de cup. Het resultaat is een mooie vorm en perfecte ondersteuning en de bredere schouderbandjes zorgen voor goede steun en comfort. Wordt geleverd met losse extender zodat je de onderwijdte moeiteloos aanpast. Verkrijgbaar t/m/ maat XXL

Zie voor meer informatie de webshop. http://borstvoedingridderkerk.nl/product-categorie/voedingsbeha/