Borstvoeding Ridderkerk
NVL: 58611
BTW: NL136558525B01

Bijscholing kraamverzorgsters

Regelmatig school ik kraamverzorgenden, verloskundigen en andere zorgprofessionals bij in groepsverband. Mogelijke onderwerpen zijn: borstvoeding, dragen, begeleiding rondom de bevalling, hechting ouder/kind, babymassage enz. Neem voor meer informatie en prijzen contact met mij op via info@borstvoedingridderkerk.nl. In 2018 is er in Ridderkerk een bijscholingsavond voor kraamverzorgsters met als onderwerp: Dragen van de baby. Op deze avond leer je op een pop de basisprincipes van het dragen van een baby. En we behandelen kort de begrippen zoals verschillende doeken, draagsystemen, hechting, dragen, huid op huid contact. Kom je ook? De cursus is geaccrediteerd voor 3 punten door het Kenniscentrum Kraamzorg. De avond begint om 19.30 uur. Om het voor kraamverzorgenden financieel laagdrempelig te houden zijn de kosten zijn 15 euro per persoon.
  • Maandagavond 7 februari
  • Maandagavond 1 april (geen grap;-))
  • Maandagavond 1 juli 2019
  • Maandagavond 30 september 2019
  • Maandagavond 25 november 2019
Ook geef ik als lactatiekundige de door KcKz verplichte bijscholing; Borstvoeding verdieping. Je heb hiervoor maar 2 punten nodig maar deze scholing via de Lactatiekundige van Borstvoeding Ridderkerk heeft zelfs 3 punten! Onderwerpen die aan bod komen zijn; BFN – de natuurlijke verwachting van de baby. Er is voldoende tijd om je vragen te stellen. Kom je ook? De avond begint om 19.30 uur. Om het voor kraamverzorgsters financieel aantrekkelijk te houden zijn de kosten 15 euro per persoon. Je kunt je aanmelden dmv een mailtje te sturen met de gewenste datum naar: info@borstvoedingridderkerk.nl
  • Donderdagavond 4 februari 2019
  • Maandagavond 3 juni 2019
  • Maandagavond 5 augustus 2019
  • Maandagavond 7 oktober 2019
  Ben je gezakt voor je kenniscentrum toets en moet je de 8 verplichte borstvoedingspunten nog halen? Ik geef als lactatiekundige de door KcKz verplichte bijscholing Borstvoeding. Je krijg hiervoor 5 punten. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Verstopt melkkanaal/borstontsteking en het voorkomen hiervan. Nachtvoedingen. Bijvoeding en donormelk, enz. Kolven, Anatomie enz. Er is voldoende tijd om je vragen te stellen. Samen met de kennistest van het voedingscentrum waar je 3 punten kan halen heb je dan voldoende punten voor KcKz
  • Maandag 8 july 2019
Kom je ook? We beginnen om 17.00 uur (neem zelf eten mee ik zorg voor koffie en thee) Kosten zijn 30 euro per persoon. (in 2018 hopen we met een nieuwe cursus te komen met hetzelfde aantal punten voor dezelfde prijs) Mocht je met een groep collega’s komen dan kan ik een avond voor jullie inplannen.