Borstvoeding Ridderkerk
NVL: 58611
BTW: NL136558525B01

Borstvoedingscursus

Borstvoeding Moedermelk is de beste voeding voor de baby en biedt vele voordelen voor moeder en de baby. Het is niet voor niets dat aanstaande ouders geadviseerd worden om borstvoeding te geven. Borstvoeding geven gaat niet altijd vanzelfsprekend, daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Het is aan te raden om een borstvoedingscursus bij een gediplomeerde lactatiekundige te volgen. Je krijgt duidelijke informatie over de praktijk van het borstvoeding geven en je kunt al je vragen stellen. De avonden zijn bedoeld voor aanstaande vaders en moeders en overige geïnteresseerden. Op de borstvoedingsinformatieavond komen veel onderwerpen rondom het geven van borstvoeding aan de orde, enkele voorbeelden:
  • de voordelen van borstvoeding voor moeder en kind
  • hoe herken je de voedingssignalen bij je baby?
  • hoe leg je je baby goed aan de borst?
  • welke problemen kan je tegenkomen bij het borstvoeding geven en hoe kun je die oplossen?
  • rooming-in
  • huid-op-huidcontact
De borstvoedingsinformatieavonden van BorstvoedingRidderkerk worden gegeven in een rustige omgeving. Dit is speciaal voor mensen die het niet prettig vinden om in een grote groep deze borstvoedingsinformatieavond te volgen. Het is een uniek concept wat zorgt voor voldoende ruimte voor uw persoonlijke vragen. In overleg kan de informatieavond ook gegeven worden aan grotere groepen (vriendinnen, zwangeren van de zwangerschapscursus en dergelijke). In overleg is het soms ook mogelijk om een andere avond te kiezen dan onderstaande avonden. Daarbij is ook mogelijk dat ik naar u toekom en bij u thuis de informatieavond geef. Informeert u even via info@borstvoedingridderkerk.nl naar de mogelijkheden en de kosten.   De borstvoedingsinformatieavonden in Ridderkerk in 2018 zijn:
  • donderdag 27 december
De borstvoedingsinformatieavonden in Ridderkerk in 2019 zijn:
  • dinsdagavond 19 februari
  • dinsdagavond 16 april
  • dinsdagavond 2 juli
  • dinsdagavond 3 september
  • dinsdagavond 22 oktober
  • dinsdagavond 17 december
  De kosten voor de borstvoedingsinformatieavond zijn € 15,00 per stel. Voor degene die de Zwangerschapscursus via mij hebben gevolgd, is deze avond € 10,00. De avond begint om 19.30 uur en wordt gegeven aan de Kerkweg 39, 2985 AM in Ridderkerk. Ja, ik wil me opgeven voor een borstvoedingsavond U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen dit voorzien van uw naam en de gewenste datum naar: info@borstvoedingridderkerk.nl of via de webshop.