Borstvoeding Ridderkerk
BTW: NL001643221B92

Borstvoedingscursus

Borstvoeding
Moedermelk is de beste voeding voor de baby en biedt vele voordelen voor moeder en de baby. Het is niet voor niets dat aanstaande ouders geadviseerd worden om borstvoeding te geven. Borstvoeding geven gaat niet altijd vanzelfsprekend, daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Het is aan te raden om een borstvoedingscursus bij een gediplomeerde lactatiekundige te volgen. Je krijgt duidelijke informatie over de praktijk van het borstvoeding geven en je kunt al je vragen stellen. De avonden zijn bedoeld voor aanstaande vaders en moeders en overige geïnteresseerden.

Op de borstvoedingsinformatieavond komen veel onderwerpen rondom het geven van borstvoeding aan de orde, enkele voorbeelden:

• de voordelen van borstvoeding voor moeder en kind
  • hoe herken je de voedingssignalen bij je baby?
  • hoe leg je je baby goed aan de borst?
  • welke problemen kan je tegenkomen bij het borstvoeding geven en hoe kun je die oplossen?
  • rooming-in
  • huid-op-huidcontact

De borstvoedingsinformatieavonden van BorstvoedingRidderkerk worden gegeven in een rustige omgeving. Het is een uniek concept wat zorgt voor voldoende ruimte voor uw persoonlijke vragen.
In overleg kan de informatieavond ook gegeven worden aan grotere groepen (vriendinnen, zwangeren van de zwangerschapscursus en dergelijke). Informeert u even via info@borstvoedingridderkerk.nl naar de mogelijkheden en de kosten.

De borstvoedingsinformatieavond voor 2021 zijn:

Dinsdag 2 november
Dinsdag 7 december

De borstvoedingsinformatieavond voor 2022 zijn:

4 Januari
22 Februari
8 Maart
5 April
3 Mei
7 Juni
5 Juli
2 Augustus
6 September
4 Oktober
1 November
6 December

Vanwege Corona worden de borstvoedingsinformatieavonden in 2021 en 2022 online via Zoom gegeven. Er is voldoende ruimte om al uw vragen te beantwoorden. Kosten voor deze avond zijn € 7,50. Na afloop stuur ik u een tikkie zodat u deze kosten kunt voldoen.

Ja, ik wil me opgeven voor een borstvoedingsavond
U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen dit voorzien van uw naam en de gewenste datum naar: info@borstvoedingridderkerk.nl of via de webshop.