Borstvoeding Ridderkerk
Borstvoeding Ridderkerk
Marieke van Beuzekom
Kerkweg 39
2985 AM Ridderkerk
Tel: 06-12330792
KvK nr: 53501144
NVL: 58611
BTW: NL001643221B92
AGB: 90069731

Borstvoedingscursus

Borstvoeding
Moedermelk is de beste voeding voor de baby en biedt vele voordelen voor moeder en de baby. Het is niet voor niets dat aanstaande ouders geadviseerd worden om borstvoeding te geven. Borstvoeding geven gaat niet altijd vanzelfsprekend, daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Het is aan te raden om een borstvoedingscursus bij een gediplomeerde lactatiekundige te volgen. Je krijgt duidelijke informatie over de praktijk van het borstvoeding geven en je kunt al je vragen stellen. De avond is bedoeld voor aanstaande vaders en moeders en overige geïnteresseerden.

Op de borstvoedingsinformatieavond komen veel onderwerpen rondom het geven van borstvoeding aan de orde, enkele voorbeelden:

  • de voordelen van borstvoeding voor moeder en kind
  • hoe herken je de voedingssignalen bij je baby?
  • hoe leg je je baby goed aan de borst?
  • welke problemen kan je tegenkomen bij het borstvoeding geven en hoe kun je die oplossen?
  • rooming-in
  • huid-op-huidcontact

De borstvoedingsinformatieavonden van BorstvoedingRidderkerk worden online gegeven. Het is een uniek concept wat zorgt voor voldoende ruimte voor uw persoonlijke vragen.
In overleg kan de informatieavond ook gegeven worden aan grotere groepen (vriendinnen, zwangeren van de zwangerschapscursus en dergelijke). Informeert u even via info@borstvoedingridderkerk.nl naar de mogelijkheden en de kosten.

De borstvoedingsinformatieavond voor 2022 zijn:

6 December

De borstvoedingsinformatieavonden voor 2023 zijn:

Maandagavond 2 januari
Maandagavond 6 maart
Maandagavond 10 april
Maandagavond 1 mei
Maandagavond 12 juni
Maandagavond 3 juli
Maandagavond 14 augustus
Maandagavond 4 september
Maandagavond 2 oktober
Maandagavond 13 november
Maandagavond 11 december

 

Het voordeel van een online via Zoom gegeven borstvoedingsinformatieavond is dat u hem thuis op uw eigen bank kunt volgen zonder daarvoor uw huis uit te gaan. Er is voldoende ruimte om al uw vragen te beantwoorden. Kosten voor deze avond zijn € 7,50. Na afloop stuur ik u een betaalverzoek zodat u deze kosten kunt voldoen.

Ja, ik wil me opgeven voor een borstvoedingsavond
U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen dit voorzien van uw naam en de gewenste datum naar: info@borstvoedingridderkerk.nl